Hvorfor bestille et besøg af gardinbussen?

Er du i tvivl om du skal vælge at købe dine gardiner på standardmål i et varehus eller om du skal bestille et besøg af gardinbussen og få gardiner skræddersyet til dine vinduer?

Gardiner er en stor del af dit hjems indretning. De er alt afgørende for hvilken stemning og stil dit hjem udstråler. Samtidig er gardiner også med til at værne om dit privatliv plus at de kan være en afgørende faktor for din natte søvn.

Så derfor er indkøb af gardiner ikke noget man skal tage let på og der er virkelig stor forskel på hvad du får alt efter om man vælger at købe gardiner på standardmål eller man køber sine gardiner via gardinbussen.

De fleste store varehuse som for eksempel Bilka, Silvan, Ikea og Jysk sælger gardiner på standardmål. Som reglen til meget billige penge.

Men hvad er fordele og ulemper ved denne løsning?

En af ulemperne ved gardinløsninger på standardmål er at målene springer med 10cm. Så men mindre at du er heldig at vinduerne har nøjagtig de mål gardinerne er lavet på så vil det altid betyde to ting.

At du må affinde dig med at dine gardiner ikke passer rigtigt til dine vinduer eller at du selv skal hen og afkorte af dine nye gardiner så de passer til dine vinduer.

Når du derimod vælger at købe gardiner hos gardinbussen bliver gardinerne skræddersyet efter målene på dine vinduer.

En anden ting man også skal være klar over er at der er stor forskel på kvaliteten af gardiner på standardmål og de skræddersyet gardiner man køber hos gardinbussen. Det er ikke svært at se forskelen på kvaliteten hvis man sammeligner de gardinerne. Der er meget stor forskel. Både i selve designet men også i hvordan betjeningen virker.

En trejde ting man selvfølgelig også bør tage med i betragtning er det det lille udvalg som man har mulighed for at vælge mellem hvis man køber gardiner på standardmål sammeliget med det udvalg man for eksempel får hos gardinbussen. Hvor man i gardiner på standardmål kan vælge mellem 5-10 farve og mønstre kan man hos Gardinbussen vælge mellem flere hundred farver og mønstre.

Så vælger du gardiner på standardmål får du en billig løsning men til gengæld får du som reglen også hvad du betaler for. Vælger du derimod at bestille et besøg af gardinbussen koster det lidt ekstra men til gengæld får du også en løsning du bliver tilfreds med på den lange bane.

Den kan bestille et besøg af gardinbussen her:

Gardinbussen-Prisgaranti.dk

Gardinbussen køre i hele landet for eksempel København, Århus og Odense.

Gardinbussen i København og omegn.